YHDESSÄ ENEMMÄN -päätösseminaari Hausjärvellä 13.12. klo 18

joulu 5, 2017

Hausjärven kunnan yhteistyössä Kärkölän kunnan kanssa toteuttama Yhdessä enemmän Hausjärven ja Kärkölän kuntien kuntalaisverkoston -esiselvityshanke on päättymässä.

Tässä EMOn ja Etpähän rahoittamassa alueiden välisessä hankkeessa selvitettiin mm Hausjärven ja Kärkölän asioiden tiedottamisen välineitä ja kylien sekä matkailun kehittämismahdollisuuksia, nykyisten toimijoiden lähtökohtia ja kerättiin tietoa kehittämistyön tarpeisiin. Tavoitteena oli luoda kattava selvitys yhteisöllisen tiedottamisen uudesta välineestä Hausjärvelle ja Kärkölään, jossa ovat mukana yhdistykset, yritykset, kunta ja kuntalaiset. Esiselvityksen tavoitteena oli myös saada kuntalaiset liikkeelle näkemään oman kunnan kehittämisen mahdolliset potentiaalit sekä nostaa esiin uusia tuotteita, matkailupalveluita ja henkilöitä, jotka verkostoituvat keskenään.

Hankkeen tuloksista ja jatkoajatuksista järjestetään erilliset tilaisuudet Hausjärvellä ja Kärkölässä. Tilaisuuksissa käydään läpi hankkeen keskeisiä tuloksia ja suunnitellaan jatkotoimenpiteitä.

Hausjärven tilaisuus on keskiviikkona 13.12.2017 alkaen klo 18 Hausjärven kunnantalon valtuustosalissa.

 

Tervetuloa keskustelemaan ja vaikuttamaan.


Takaisin