EMOn viimeisin rahoituspäätös; Tuusulan Hevosystäväinseura kehittää harjoitusravirataansa

loka 19, 2018

 

Tuusulan Hevosystäväinseura ry parantaa ja monipuolistaa Tuusulan Rusutjärvellä sijaitsevan harjoitusalueensa toimintamahdollisuuksia.  Hankkeessa rakennetaan kuusi uutta valjastuskatosta, kunnostetaan rata-aluetta (ojien täytöt, harjoitusradan tasoitus, radan leventäminen yhden ajokaistan verran), rakennetaan autojen pysäköintitila radan välittömään läheisyyteen sekä kartoitetaan ratsastuskentän tarve rata-alueella.

Harjoitusradan välittömään läheisyyteen rakennetaan myös parakkirakennus kerhotilaksi monipuolistamaan toimintamahdollisuuksia. Kerhotalon rakentamisen myötä seuran omaa harrastustarjontaa voidaan laajentaa huomattavasti ja uutta tilaa voidaan tarjota myös muille. Kerhotalossa voidaan järjestää erilaisia kursseja, kerhoja ja koulutuksia nykyisten jäsenten ja hevosharrastajien lisäksi muille sidosryhmille ja tätä kautta lisätä seuran yhteistyötä alueen eri toimijoiden kanssa.

Hankkeen tuloksena rata-alueen käyttö lisääntyy ja sen turvallisuus paranee. Rata-aluetta voidaan hyödyntää myös muiden käyttäjätahojen toiminnassa.

Hankkeen kustannusarvio on 89 044,00 €  ja siihen on myönnetty 35 617,60 euroa julkista tukea.


Takaisin