03/17/20

LEADER-EMON TOIMINTA KORONA-VIRUKSEN AIHEUTTAMISSA POIKKEUSOLOISSA


Kirjoittaja: emory

Leader-EMO noudattaa Valtioneuvoston voimaansaattaman valmiuslain sekä muiden viranomaisten asettamia ohjeita ja rajoituksia.

EMOn toimisto on toistaiseksi auki rajallisesti, ilman varsinaisia aukioloaikoja. Asiakkaita kehotetaan välttämään toimistolla käyntiä ja ottamaan henkilökuntaan yhteyttä sähköisesti. Mahdolliset myöhemmät tiukennukset toimistotilojen käytössä voivat vaikuttaa myös postitse lähetettävän materiaalin käsittelyaikoihin, siksi kehotamme välttämään hankemateriaalien yms. kiireellisen materiaalin lähettämistä postitse ilman yhteydenottoa EMOn henkilökuntaan.

EMOn järjestämä hankehaku jatkuu aiemmin ilmoitetun mukaisesti 31.3.2020 saakka ja hakemukset otetaan käsittelyyn poikkeusolojen mahdollistamissa rajoissa.

EMOn hallitus työskentelee jatkossa sähköisin menetelmin, hallituksen kokoukset järjestetään verkkokokouksina niin kauan kuin kokoontumisrajoitukset ovat voimassa.

EMOn sääntömääräinen vuosikokous on siirretty pidettäväksi 17.6.2020.

Pahoittelemme rajoitusten aiheuttamia hankaluuksia ja viivästyksiä kumppaneillemme, pyrimme pitämään EMOn toiminnan niin normaalina kuin poikkeusoloissa asetetut säädökset ja rajoitukset mahdollistavat. Kehotamme kaikkia toimimaan vastuullisesti ja huolehtimaan kanssaihmisten turvallisuudesta.


Takaisin