Puolalaiset EMOn vieraana 14-17.3.2024

17.4.2024

EMO ry otti vastaan CHILD-hankkeen puitteissa Puolasta opettajia, päättäjiä ja järjestöjen edustajia. Vieraat tutustuivat Krannin luomutilaan, Toukolan kylätaloon Lepsämässä, Tuusulan kunnan päiväkoteihin ja ruokapalveluihin sekä Rusutjärven kylän sekä Lassilan tilan toimintaan. Kantavina teemoina oli lasten hyvinvointi ruoan, ympäristön ja taiteen näkökulmasta.Tavoitteena on jatkaa yhteistyötä hanketoimijoiden välillä. EMO ry:stä lähteekin delegaatio Puolaan 21-25.5.2024 kansainvälisen osion loppuseminaariin.

Lepsämän koulun (Toukolassa 14.3.2024), Rusutjärven koulun, Tuusulan 4H:n kerhojen Puolalaisten vieraiden ja Sardinialaisten lasten töitä oli esillä lasten taidenäyttelystä Tuusulan Moniossa  sekä kirjastossa 15.3.2024.

                      

Alla olevasta linkistä tulee näkyviin harjoittelijamme Hélène Zapatan tekemä kuvareportaasi vierailusta englanniksi.

Kuvareportaasi englanniksi

Alla olevista linkeistä lisää tietoa ulkomaisten vieraiden töistä:

KAMPUS – Tarinaa puvuista englanniksi

Tarina Kilpikonnasta Sardiniassa Italiaksi